ANKERFEST 2022

Openingstijden en tickets

  • Het festival begint om 16:00 en duurt tot 01:00.
  • Print de QR-code van je ticket of – nog beter – laat deze zien op je telefoon.
  • Je krijgt dan een stempel (waarmee je het terrein op en af kan) en je 2 munten.
  • Bij de ticketcontrole delen we gratis oordoppen uit.
  • Iedereen met een kaartje, gastenlijsters, bands, crew en Sectie-C’ers moeten allemaal door dezelfde ticketcontrole. Als je in de rij staat kan het zijn dat we bands en crewmembers even voor moeten laten. We vragen hiervoor je begrip.

Eten

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Er zijn handmade pizza’s by Joost verkrijgbaar. Hij rent na z’n optreden met Bored & Alive direct naar de oven om 150 gelukkigen van een heerlijke pizza te kunnen voorzien.

Daarnaast heeft onze buurman van OST een speciale Ankerfest-kaart voor jullie samengesteld met daarop diverse broodjes (ook vega) en Nacho’s. Reden genoeg dus om op tijd te komen!

Drinken

Bij 1 van onze 3 barren (buitenbar, ankerbar, ostbar) is bier, wijn, fris of water verkrijgbaar. Casper van de Bierbrigadier heeft wat mooie fustjes meegenomen. Dus voor elk wat wils.

Merchandise

Naast merchandise van de optredende bands zal er ook een officieel jubileum-shirt van Anker Studio verkrijgbaar zijn. Slechts in beperkte oplage dus wees op tijd. Bij het opruimen van onze zolder zijn we op een partij oude Goods en Wolfskop spullen gestuit. Voor een habbekrats aan te schaffen bij de merch-stand.

Betalen

We werken met een munten-systeem. 1 munt kost 2,50, daar kun je zowel eten als drinken mee kopen. Je kunt gewoon met pin of je telefoon betalen, graag zelfs. We hebben geen wisselgeld dus cash graag alleen gepast! 

In verband met vergunningen kun je bij Anker Studio binnen geen bier kopen, maar wel een biertje krijgen in ruil voor een donatie in de vorm van een munt. Beetje vreemd, maar wel lekker.

1310 Tattoo

Onze opnamestudio, Studio Iglesias, wordt tijdens Ankerfest omgebouwd tot tattooshop. Marieke van 1310 tattoo zal hier een aantal uurtjes haar kunsten botvieren.

Dan nog wat belangrijke dingen

  • Binnen bij Anker Studio geldt (anders dan jullie gewend zijn) tijdens het festival een rookverbod. Dit in verband met de brandveiligheid en het is ook wel eens lekker om na een anker-avondje niet naar een crematorium te ruiken. Dit geldt overigens ook voor OST. Roken mag je lekker buiten doen. Grote kans dat wij af en toe aansluiten.
  • EHBO trommel is aanwezig voor de ergste pijntjes
  • Brandblussers hangen op zichtbare plekken, voor als ‘the roof on fire’ is.
  • Omdat we geen spoelbakken hebben werken we heel ouderwets met wegwerp-plastic. Ja, we weten het, niet echt woke, maar hee. We zouden het heel vet vinden als iedereen z’n lege bekertje netjes weggooit in een van de daarvoor bestemde afvalbakken. Dat geldt overigens ook voor etensresten en andere zaken waar je vanaf wilt.
  • Mocht het festival zo’n succes worden dat we er een vervolg aan willen geven, dan zijn we daarbij ook deels afhankelijk van onze Tongelrese buurtgenoten. Daarom vragen we je om rekening te houden met de omwonenden van het terrein. Vooral bij het verlaten van het terrein rond middernacht.

Nou, dat was het wel weer. Tot zaterdag boys en girls, we hebben er zin in!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Anker Studio